Меню
Количка

Процедура по замяна и връщане


 

Тази страница само описва стъпките по извършване на връщания и замени на стоки, закупени от онлайн магазин SIRENA- PLUS.com, собственост на "СИРЕНА плюс" ЕООД , ЕИК 204464523, адрес България, град София квартал Горна баня улица 643 номер 7

  

"СИРЕНА плюс" ЕООД следва законоустановените стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Комисията за защита на потребителите в България и описани в общите условия
Можете да замените продукт/и следвайки следните стъпки:

ЗАЯВКА за замянаНай-лесно можете да направите вашата заявка за замяна като попълните коректно данните си  в нашия формуляр за замени - ТУК , или да се обадите на 0899150954 и да заявите желанието си за замяна. 
 

Изпратете вашата поръчка 

 адрес гр. София офис на ЕКОНТ Горна баня 
за онлайн магазин  SIRENA plus 
телефон 0899150954
описание на пратка : дрехи за замяна

Моля обърнете внимание : 

- не носим отговорност за поръчки за замяна, които са пратени в друг офис или на друг адрес

- куриерските разходи за връщането са за сметка на клиента 

-    Всички пратки се изпращат с Пощенски паричен превод, което отменя нуждата от издаване на касова бележка. Платежния документ за пощенски паричен превод, който получавате от ЕКОНТ замества касовата бележка, според новите изисквания на закона. 

 Очаквайте доставка на вашата замяна от 3 до 5 работни дни, след получаването на върнатия артикул 


Можете да върнете продукт/и следвайки следните стъпки:

ЗАЯВКА за връщане

За съжаление, понякога се оказва, че моделът, който сме сте си харесали и поръчали не ви пасва и не смятате, че ще се чувствате красива и уверена с него. Освен да ви предложим замяна с друг модел или размер ние можем да ушием моделът по ваши мерки - / виж как да си поръчаш продукт по твои мерки /   . Ако въпреки това желаете да върнете артикула,за да може парите от поръчката ви да бъдат възстановени - тук можете да видите каква е процедурата

Най-лесно можете да заявите желанието си да върнете артикул като попълните коректно данните си  в нашия формуляр за връщане - ТУК  , другият вариант е да заявите желението си за замяна на телефон 089150954и да продиктувате данните от вашата поръчка.
 

Изпратете вашата поръчка на

 адрес гр. София офис на ЕКОНТ Горна баня 
за онлайн магазин  SIRENA plus 
телефон  0899150954
описание на пратка : дрехи за връщане
 ОПЦИЯ - ПРЕГЛЕД

   Всички пратки се изпращат с Пощенски паричен превод, което отменя нуждата от издаване на касова бележка. Платежния документ за пощенски паричен превод, който получавате от ЕКОНТ замества касовата бележка, според новите изисквания на закона. 

Моля обърнете внимание :
- не носим отговорност за поръчки за замяна, които са пратени в друг офис или на друг адрес

- куриерските разходи за връщането са за сметка на клиента 

 ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА


Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става само и единствено по банков път в рамките на 5 до 10 работни дни. 

Банковата сметка за възстановяване на сумата се дава при заявката за връщане на продукта чрез нашия формуляр или по имейл на sirenity.fashion@gmail.com. 

 

Условия, на които продуктите трябва да отговарят, за да могат да бъдат върнати или заменени


- Продуктът е в добър външен и търговски вид.( т. е той няма следи от носене,не е изцапан,не гладен, не е пран, не е надраскан, изгорен или скъсан)
- Продуктът е със запазена оригинална опаковка и етикет.
- да не бъде надвишен 14 дневния срок от получаването на вашата поръчка

При връщането на продукт, чиято опаковка е повредена или непълна и т.н., по продукта има следи от износване, драскотини, охлузвания, намокряне с вода или други течности, Търговецът си запазва правото, да откаже връщането на стоката, съответно и на заплатената за нея сума.

 

Ние от oнлайн магазин SIRENA plus държим много на качеството на продуктите и обслужването си. Ние проверяваме щателно всеки един процес от създаването на модела до неговото пакетиране и подготвяне за изпращане. Понякога и ние допускаме грешки,  но никога не допускаме нашите клиенти да са останат недоволни. В случай, че се налага замяна на артикул по наша вина - то куриерските разходи са за наша сметка, а вие ще бъдете компенсиран с ваучер за намаление :)

Желаем ви приятно пазаруване в света на модерната макси мода на SIRENA plus ! ​