Меню
Количка

Блузи и ризи

Елегантни и стилни блузи и ризи, които могат да бъдат съчетани идеално в официален тоалет. Макси модата може да бъде много забавна и вълнуваща, защотото дрехите в големи размери отдавна не са това, което бяха. SIRENA plus създава уникални по рода си дизайни  на дамски дрехи в големи размери, които са готови да посрещнат желанията на съвременната жена, която е освободена от предразсъдаци, че усещането да си секси може да бъда доставено, само ако опаковката е размер S. Представите за красиво отдавна не се определят от това дали размерът на дрехите ти са малък или голям. Модата трябва да служи за забавление, а нашата мода е макси и вголеми размери, тоест забавлението е в още по-големи дози ! 

Brand: Sirena plus Model: 4116
Усетът за синьо никога не е бил толкова силен! Наситено синьо с мастилен акцент. Толкова изискано и стилно. Риза с кройка поднодяща за жени с добре изразени бюст и ханш. А коланчето оформя добре най - тясната част между корема и подгръдната. С цип на гърба за лесно обличане и събличане и актив..
72,00 лв.
Без данък:72,00 лв.
Brand: Sirena plus Model: 4065
Уникална, прекрасна и нежна туника от фин жоржет. Тази туника  е почти универсална - за официално събитие, за коктейл и неформално в ежедневието. Може да се съчетава с различни обувки и бижута, с панталони, клин или дънки. Ако искате да имате винги резервен вариант в гардероба -..
69,00 лв.
Без данък:69,00 лв.
Brand: Sirena plus Model: 4062
В гардероба на всяка жена има място за класическа изчистена бяла риза, туника.Подходяща за пола, панталон или клин. Съчетана със сако или яке, с кец или стилна обувка- Класиката е винаги на мода. Стилна, елегантна, изработена от луксозен жоржет Материята е слабо еластична и..
65,00 лв.
Без данък:65,00 лв.
Brand: Sirena plus Model: 4051
Стилизирана черна риза с шевици Стилна, елегантна, изработена от луксозен жоржет Материята е слабо еластична и плътна Oформя, но не очертава  Кройка, изработена за дами с извивки за перфектна линия Свободна около бюста и вталена около талията  Широка около ханша ..
71,00 лв.
Без данък:71,00 лв.
Brand: Sirena plus Model: 4050
Стилизирана бяла риза с шевици Стилна, елегантна, изработена от луксозен жоржет Материята е слабо еластична и плътна Oформя, но не очертава  Кройка, изработена за дами с извивки за перфектна линия Сшободна около бюста и вталена около талията  Широка около ханша  ..
71,00 лв.
Без данък:71,00 лв.